Πέρσι οι Αρειανοί, φέτος οι...Αυστριακοί;

2011-02-10 20:01

Κύπελλοοοοοο κύπελοοοοοοο...! (ξανά!)

Νέα...επέλαση οπαδών αναμένεται φέτος, λοιπόν, στο Κύπελλο Ελλάδος, ανάλογη εκείνης (πέρσι) των ''Αρειανών''.

Άρη δεν έχει φέτος, άλλωστε...έχει όμως...

Κύπε(βο)λλο!

Τεράστιος ενθουσιασμός από τους Βολιώτες, ιδίως τους...Αυστριακούς!

https://imm.io/media/3F/3FdP.png

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sport24...:

 

'' Με 23.000 οπαδούς για το όνειρο!

Μπορεί να απομένουν ακόμα 35 ημέρες για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο από τώρα γίνονται κινήσεις στο Βόλο για ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό Στάδιο με στόχο την πρόκριση. Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης με οπαδούς και φορείς της πόλης.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα ο πρώτος ημιτελικός του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι άνθρωποι της ομάδας προετοιμάζονται για "μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος" όπως ανέφερε η ανακοίνωση-πρόσκληση που έστειλαν σε όλους τους φορείς της πόλης για να συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν, πέρα από φορείς της πρωτεύουσας του νομού Μαγνησίας, και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αποφασίζοντας όλοι μαζί να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βρεθούν στις 16/3 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο 23.000 φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού.

Τα εισιτήρια για τον ιστορικό αγώνα θα κυκλοφορήσουν μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή (21/2) και όπως υποσχέθηκαν οι οπαδοί, θα αναλάβουν να τα προωθήσουν σε καταστήματα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης.

Το σίγουρο είναι πως το απόγευμα της 16ης Μάρτη, το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα ζήσει ιστορικές στιγμές και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και πάρει την πρόκριση στον τελικό, η πόλη του Βόλου... δεν θα κοιμηθεί εκείνο το βράδυ! ''

 

Έχουμε, βέβαια, και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος (έτσι και περάσει από ΑΕΚ, για την οποία, παρεμπιπτόντως, τελευταία ακούγονται πολλά για...Ριζούπολη ως έδρα!) μπορεί να κατεβάσει μιλλιούνια από τρελαμένους Σαλονικιούς, για να την...πει και στον αιώνιο ''αντίπαλό'' του που ομοίως έπραξε.

Συνεπώς, με εξαίρεση την περίπτωση που θα δούμε έναν τελικό ΑΕΚ - Ατρόμητος (μάλλον δύσκολο...), η επέλαση είναι αναπόφευκτη!

Για να δούμε τι θα καταφέρει τελικά ο Βόλος. Και στον ημιτελικό (όπως λένε) και - γιατί όχι - στον τελικό.

Γιατί, αν περιμένουμε απ' τον Ατρόμητο, μάλλον δε θα δούμε κάτι ανάλογο. Ή μάλλον...γιατί όχι;

Δε θα αποτελεί ''επέλαση'' (από μακριά) όμως - κι αυτή είναι η οπαδική...πρόκληση που έχει ενδιαφέρον.

Μένει κάτι παραπάνω από 1 μήνας για να μάθουμε.

Κι ο Μπέος είχε πει πριν λίγους μήνες: ''Στον τελικό ΘΑ ΕΙΝΑΙ ένας Ολυμπιακός''. Προφανώς εννοούσε τον...δικό του! Ο οποίος, πλάκα-πλάκα, κάνει τρομερή πορεία κι εμφανίσεις φέτος, το αξίζει!

Και καλύτερα για την ΑΕΚ - αν περάσει - να μην τον πετύχει στον τελικό γιατί (αν και θα έχει ευκαιρία για τρανή εκδίδηση!) δεν έχει...καλές σχέσεις μαζί του φέτος.

Εξάλλου, όπως λένε, οι φίλοι μας στο...Λιμάνι,

Βοοοοοοοοολάαααααααρε, ο, ο!

Για να δούμε...

Υ.Γ.: Όλοι τους λένε ''πουθενάδες'', ''ανύπαρκτους''. Εμείς τους αποκαλούμε...ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ;)